Witte selder & lavas met gehakt

Een gehaktbroodje op witte selder in een witte saus met veel verse lavas & een snuf muskaatnoot. 

 

Nodig voor twee:

  • 500 g gehakt - 30 g paneermeel - 1 ei - 1/2 TL muskaatnoot
  • 1 witte selder (600 g, grof) - 500 ml vleesbouillon
  • 20 maïzena (opgelost in 150 ml melk) - 30 g verse lavasblaadjes

Zo ga je te werk:

  • Meng het gehakt met de andere ingrediënten en maak een broodje. Plaats 35 min. in een oven van 200°C.
  • Kook de witte selder beetgaar in vleesbouillon.
  • Dik de saus met maïzena en laat 3 min. inkoken. Voeg de lavas toe.
  • Schik de groenten op een bord en snij het vleesbroodje in schijfjes. Leg de schijven op de groenten. MANGEZ! ❤️