Groene asperges met edamame & radijsjes

Groene asperges met edamame & radijsjes gemarineerd in een dressing met dragonazijn & gegarneerd met granaatappelpitten. 

 

Nodig voor twee:

  • 500 g groene asperges (stukken van 5 cm) - 1 groentebouillonblokje - 120 g edamame
  • bussel radijsjes (schijfjes) - 4 lente-uitjes (ringetjes)
  • dressing: 3 EL zonnebloemolie - 1 EL dragonazijn - 1 TL mosterd - ZP
  • 2 EL granaatappelpitten

Zo ga je te werk:

 

  • Kook de asperges 10 min. in ruim water met een blokje groentebouillon. Voeg de laatste 6 min. de bonen toe. Giet af en laat afkoelen.
  • Meng al de groenten met de dressing en schep op een bord.
  • Garneer met granaatappelpitten. MANGEZ! ❤️