Aardappelen met gegrilde brie & auberginehumus

Gepofte aardappelen met brie & pistachenoten op een saus van auberginehumus & Griekse yoghurt. 

 

Nodig voor twee:

  • 700 g aardappelen (ongeschild, in twee) - marinade: 2 EL arachideolie - ZP - 1 TL currypoeder - 1 TL ras el hanout
  • 150 g brie (schijfjes) - 25 g pistachenoten
  • 175 g auberginehumus - 200 g Griekse yoghurt
  • handvol kleine basilicumblaadjes

Zo ga je te werk:

  • Marineer de aardappelen en plaats 40 min. in een oven van 180°C.
  • Leg de schijfjes brie en de noten op de aardappelen en zet terug in de oven voor 10 min.
  • Meng de humus met de Griekse yoghurt en schep op een bord. 
  • Leg de warme aardappelen erop en garneer met basilicumblaadjes. MANGEZ! ❤️