Prinsessenboontjes in een tomatensaus met veel rood currypoeder en linzen met gebakken cashewnoten. 'De vier seizoenen' van Vivaldi met Théotime
Langlois de Swarte gaat de speler in.
Nodig voor twee:
-
3 EL arachideolie - 2 TL rood currypoeder - 1 TL cajun - 1 TL kurkuma
-
800 g gepelde tomaten (blik) - 250 ml groentebouillon - 500 g boontjes - 200 g kerstomaatjes
-
linzen (200 g, blik) - 1 EL maïzena (opgelost in een beetje water)
-
handvol gebakken cashewnoten
Zo ga je te werk:
-
Meng al de kruiden in de olie en warm goed op.
-
Blus met de tomaten en groentebouillon. Meng goed en voeg de boontjes en de kerstomaatjes toe. Laat 40 min. zacht sudderen met gesloten
deksel.
-
Bind de saus met maïzena en warm de linzen even mee op.
-
Schep op een bord en garneer met cashewnoten. MANGEZ! ❤️